Skogens honung

Nu slungar vi skogens honung! En honung som är mörkare i färgen och med en smak som är lika djup som de dalsländska skogarna. Vår skogshonung är vår finaste produkt och är populär bland de som tröttnat på butikernas likartade utbud av ljus, hård honung. Honung från skogen ger inga stora skördar men bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga. Vår skogshonung kommer från de djupa skogarna kring Norra Båsane naturreservat i Dalsland. Bigården ligger långt bortom allfarvägarna och naturen här är ren. Här växer orkidéer som nattviol och jungfru Marie nycklar och honungen bär smak av ljung, blåbärsblom och vildapel. Naturreservatet ligger vid Dalskog och är känt för sina 300 olika sorters mossor – en unik pärla för den naturintresserade. Gör ett besök!

Köp honung från skogen vid någon av våra bigårdar utanför Högsäter eller varför inte vid den lilla kvarnstugan vid Båsane naturreservat? Ring eller maila före så vi har de burkar du behöver. Vi finns på 0701-432990 eller info@jarbobigard.se. Bor du långt bort skickar vi även honung med posten. Kontakta oss för aktuella fraktkostnader.

Honung, skogshonung,

Med smak lika djup som de dalsländska skogarna